Martxoaren 16an GOSARI OSASUNTSUA FLEMINGen
Urtero bezala 10 urteko ikasleek GOSARI OSASUNTSUA jardueran parte hartu dute. Sekulako gosariz gozatu ahal izan dute: sagarra, indioilarra xerra, ogi opiltxoa olioz igurtzita eta esnea cola-caorekin. Indarrak hartu ondoren, gelan jakien ezaugarriak eta onurak aztertu dituzte; bertan, gosaria eguneko otordurik garrantzitsuena dela azpimarratuz.
Urtero bezala 10 urteko ikasleek GOSARI OSASUNTSUA jardueran parte hartu dute. Sekulako gosariz gozatu ahal izan dute: sagarra, indioilarra xerra, ogi opiltxoa olioz igurtzita eta esnea cola-caorekin. Indarrak hartu ondoren, gelan jakien ezaugarriak eta onurak aztertu dituzte; bertan, gosaria eguneko otordurik garrantzitsuena dela azpimarratuz.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina